• Železničar je odoleo u Dobanovcima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     U 25. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Železničara odigrali su u Dobanovcima protiv Budućnosti 1-1, poluvreme 0-0.

    U prvih 45 minuta igre prikazana je fudbalska uspavanka. Obe ekipe su bile previše oprezne i mnogo više računa se vodilo o sopstvenom golu, jer bodovi u ovom meču bili su izuzetno važni za oba tima.

    U drugom poluvremenu domaći fudbaleri prvi stižu do vođstva i to u 64.minutu posle odlično izvedenog slobodnog udarca . To kao da je bio okidač za fudbalere Železničara koji se nisu uplašili poraza, već su krenuli u konstantne napade.

    U 76. minutu jedan fudbaler Budućnosti igra rukom u svom šesnaestercu, za to dobija žuti karton a gosti penal. Siguran sa bele tačke bio je Sikimić i Železničar je izjednačio na 1-1.

    Samo dva minuta kasnije isti igrač je imao prilku i da potpuno preokrene rezultat, ali iz izgledne šanse šutira preko gola.

    Do kraja utakmice ostalo je 1-1, a Pančevci mogu biti zadovoljniji podelom plena, jer zahvaljujući rezultatima svojih konkurenata za opstanak u ligi sad opet imaju izgledne šanse da ostvare svoj cilj.

    U naredna dva kola igraju na svom terenu i ako osvoje 6 bodova on će biti i realno ostvarljiv, što će biti veliki uspeh za ovu ekipu i čitav stručni štab.

     

     U 25. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Železničara odigrali su u Dobanovcima protiv Budućnosti 1-1, poluvreme 0-0

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Četiri bronze za SD Pančevo 1813 u Smederevu

    Proteklog vikenda u Smederevu je održano Prvenstvo Srbije po A programu za seniorske kategorije sportskom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je veoma uspešno nastupilo osam takmičara […]

    Tekvondo: Pančevci uspešni na Državnom prvenstvu

    Na Državnom prvenstvu za seniore i forme u Tekvandou održanom 24. marta u Beogradskoj hali sportova Ranko Žeravica pančevački klub "Koloseum" je prestavljalo 7 takmičara. U veoma teškoj i […]