Granje printscreen
Srbija

021.rs: U suvo drveće ubacivali zelene grane da izgleda „življe“ VIDEO

Izvor: 
021.rs/N1 Čet, 04/08/2022 - 14:03U centru Novog Sada su u suve mladice danas ubacivane zelene grane nekoliko sati pre dolaska predsednika Aleksandra Vučića i drugih funkcionera na obeležavanje Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u "Oluji", navodi portal 021.rs.

Kako piše portal, zelene grančice su u suve mladice ubacivane kod zgrade Srpskog narodnog pozorišta i to su radili radnici u zelenim odelima, za koje svedoci nisu sigurni kom preduzeću pripadaju. Ono što je potvrđeno za 021.rs jeste da nisu u pitanju radnici Gradskog zelenila i u ovom preduzeću kažu da ne znaju o čemu se radi.

Reporteri 021.rs na licu mesta nisu zatekli radnike koji stavljaju zelene grane u suva stabla, ali su zatekli ono što su građani ispričali – da su žute mladice sada „maskirane“ u zeleno.

Naime, deo osušenih stabla je popunjen zelenim granama i lako su mogle da se sklone jer nisu sve bile uvezane, dok su pored ostalih stabala na zemlji stajale manje gomile zelenih grančica koje je tek trebalo da budu umetnute.

 

 

 
MarketingNajnovije vesti