• „1 od 5 miliona“: Referendum pokraden, „ne“ je ubedljivo pobedilo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Aktivista pokreta „1 od 5 miliona“ Martin Bežinarević izjavio je da je referendum o promenama Ustava pokraden i da o tome svedoče brojne nepravilnosti koje su prijavljivali njihovi kontrolori glasanja i da je „ne“ ubedljivo pobedilo na referendumu.

     

    On je na konfrerenciji za novinare održanoj ispred Republičke izborne komisije (RIK) rekao da „svi znamo“ da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „laže i krade“ i da je potrebno da se „uradi nešto“.

    Ocenio je da je jedini način da se zatvori biračko mesto ukoliko se na njemu primete nepravilnosti taj da „neko uzme i razbije biračku kutiju o pod“, jer se glasanje nastavlja i ako policija i dođe zbog prijavljenih nepravilnosti.

    Upozorio je da će se „scenario“ viđen na referendumu „preslikati“ i na izbore zakazane za 3. april i da će jedini način da se blokiraju biračka mesta biti da glasači „dohvate izborne kutije i razbiju o pod“.

    Bežinarević je naglasio da nije samo Vučić „pokrao“ referendum već da su ga pokrali i oni koji se bave „biznis politikom“ i oni koji „bojkotuju zdrav razum“, dodajući da ih poziva da nastave da bojkotuju sve izbore, ali da će „1 od 5 miliona“ nastaviti da se bori jer je to jedini način da se građani izbore za nešto.

     

    Aktivista pokreta 1 od 5 miliona Martin Bežinarević izjavio je da je referendum o promenama Ustava pokraden i da o tome svedoče brojne nepravilnosti koje su prijavljivali njihovi kontrolori glasanja i da je „ne“ ubedljivo pobedilo na referendumu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija