• AMSS: Oprez zbog magle i sumaglice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Magla i sumaglica smanjuju vidljivost u jutarnjim i večernjim satima, uglavnom, na putevima koji prolaze kroz kotline i klisure, a nije isključena mogućnost povremeno slabe i kratkotrajne kiše i suznežice i zato je potreban oprez pri vožnji, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

    Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

    Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

    Na teretnim terminalima vozila na izlazu iz zemlje kod Sremske Rače čekaju dva sata, a na Batrovcima 60 minuta.

    Na putu Zaječar-V.izvor obustava saobraćaja zbog nezgode

    JP Putevi Srbij saopštili su da je od 18.00 časova na snazi obustava saobraćaja na putu Zaječar – Veliki Izvor zbog saobraćajne nezgode.

    Auto-put E-70, granični prelaz Batrovci – Kuzmin, izmenjen režim saobraćaja zbog radova na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu. U toku izvođenja radova za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

    Mionica – Brežće (drž.put II A reda br.175) u mestu Brežđe, do 19. decembra obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta. Alternativni putni pravac od Mionice preko Divaca, Valjeva i Rajkovića do Osečenice (Bogdanovića brda).

    Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), do 30. januara radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija