• AMSS upozorio vozače: Pojavila se lažna šlep služba

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Auto-moto savez Srbije (AMS S) danas je upozorio vozače na pojavu lažnog predstavljanja šlep službi za pomoć na putu kao službi AMS S, ili službi njihovih inostranih partnera.

     

    „U trenutnim uslovima pojačanog saobraćaja, vozačima ne preporučujemo da sami traže alternativna rešenja, već da kontaktiraju naš operativni centar na broj telefona 1987, koji im je dostupan svakog dana. Partneri AMS S koji izlaze na intervenciju poseduju identifikacione kartice, a na vozilima se na jasno vidnim mestima nalaze identifikacione nalepnice. Partneri AMS S će kod sebe imati i članski broj pozivaoca, kao još jedan od načina raspoznavanja“, navodi se u saopštenju.

    Iz AMS S podsećaju da su oni jedina ovlašćena ustanova, nadležna da pruža pomoć na putu i uklanja posledice havarija sa puteva u Srbiji i dodaju da će vozačima koji pozovu operativni centar biti omogućena efikasna, odgovarajuća pomoć u najkraćem mogućem roku.

    Napominju da je AMS S jedini ovlašćeni partner inostranih auto-moto klubova, uključujući nemački ADAC i austrijski OEAMTC, kao i to da oni nemaju svoja vozila na našim putevima, zbog čega članovima inostranih auto-moto klubova savetuju da se strogo pridržavaju instrukcija svojih operatera, koji će im u Srbiji preko AMS S službi organizovati potrebnu asistenciju.

    „Zahvalni smo MUP-u Republike Srbije i JP “Putevi Srbije“ na naporima koje ulažu da se ovo nelegalno ponašanje iskoreni, a koje ne samo da šteti ugledu AMS S i naših inostranih partnera, već se namernim izazivanjem kvarova radi ostvarivanja novčane dobiti, ugrožavaju ljudski životi i izazivaju ozbiljne posledice“, navodi se u saopštenju.

     

    Auto-moto savez Srbije (AMS S) danas je upozorio vozače na pojavu lažnog predstavljanja šlep službi za pomoć na putu kao službi AMS S, ili službi njihovih inostranih partnera.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]