• BAS ukinuo linije za Italiju i Švajcarsku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Aerodromi i granični prelazi su pooštrili mere opreza i provere, naročito kada je reč o putnicima iz zemalja koje su najpogođenije virusom korona. Ali, deo žitelja glavnog grada sa zebnjom se ovih dana pita šta je sa putnicima iz inostranstva koji u našu prestonicu stižu na Beogradsku autobusku stanicu, piše Politika.

    Ako se može verovati nadležnima na centralnoj autobuskoj stanici, razloga za ovu vrstu bojazni ne treba da bude. Kako su za naš list istakli u BAS-u, od utorka su obustavljene sve linije, odnosno svi polasci i dolasci između Beograda i italijanskih i švajcarskih gradova.

    – Sve je otkazano i kada je reč o polascima za Italiju i Švajcarsku, ali i o dolascima iz ovih zemalja. Do daljeg će tako biti. Trenutno postupamo u skladu sa preporukama nadležnih – navode u BAS-u.

    Kako dodaju u ovom preduzeću, oni za sada nisu organizovali nikakve vanredne provere putnika koji dolaze iz drugih zemalja sa kojima se saobraćaj i dalje održava. Napominju da se uzdaju u pojačane kontrole putnika na graničnim prelazima.

    Aerodromi i granični prelazi su pooštrili mere opreza i provere, naročito kada je reč o putnicima iz zemalja koje su najpogođenije virusom korona. Ali, deo žitelja glavnog grada sa zebnjom se ovih dana pita šta je sa putnicima iz inostranstva koji u našu prestonicu stižu na Beogradsku autobusku stanic

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

    Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je za RTS da će gas za privredu od maja biti jeftiniji za 15 odsto. Do kraja godine obećava i priključenje oko 70.000 domaćinstava na […]