• Bivša supruga Olivera Ivanovića: Vreme je da tužilaštvo reaguje, dosta ste bili u ulozi fikusa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Nevenčana supruga ubijenog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, Milena Popović, pozvala je danas tužilaštvo da ne žmuri na iskaz Bobana Bogdanovića.

     

    Ona je upitala da li ono predstavlja spregu kriminala i uticajnih pojedinaca ili je institucija koja se bori da očisti državu od kriminala.

     

    Dosta ste bili u ulozi fikusa i nemo posmatrali šta se u kriminogenim krugovima oko vas dešava. Pokažite konačno šta ste, da i mi znamo„, navela je Popović u otvorenom pismu javnosti.

     
    Podsetivši da su prošle četiri godine otkako je na Ivanovića mučki pucano s leđa, ona je poručila da ima sve manje snage da ćuti i dodala da veruje u sistem države u kojoj živi, ali da je spremna na sve, ako je razočara.
     
    Teška srca čitam i slušam informacije koje su isplivale o naručiocima i ubici našeg Olivera i s jedne strane osećam bolno uzbuđenje što se klupko razmotava jer svi mi, zbog Olivera koji je bio retko čestit čovek, zaslužujemo da se sazna ko ga je i zašto „izbušio“, kako se hvalio navodni, a sad već pokojni ubica„, navela je Popović.
     
    Iako bi imala mnogo razloga da posumnja u motive čoveka koji se tek sada oglasio ili u motive medija što se ovakve informacije puštaju nekoliko dana pred izbore, kako je dodala, njena odluka je da se time ne bavi, jer to nije njen posao, kao što nije njen posao da traži ubicu, „iako posmatrajući naše tužilaštvo svakodnevno dobijam poriv da stvar preuzmem u svoje ruke“, navela je ona.
     
    Svedočenje najboljeg prijatelja ubijenog Aleksandra Gligorijevića, ukazala je Popović, otvara ponovo poglavlje koje se, kako kaže, svi trude da zatvore pre vremena i zato poziva tužilaštvo da ne žmuri na ovaj iskaz Bobana Bogdanovića.
     
    Ona navodi da ju je ime navodnog ubice iznenadilo i da za njega nikada nije čula, ali ističe da se jedno ime poklapa iz Bogdanovićeve priče i onog što je znala od Olivera i što je saznala posle njegovog ubistva, a to je Milan Radoičić.
     
    On je čovek kog je Oliver označio kao nosioca moćne kriminalne strukture na severu Kosova, a Oliverovo delovanje je upravo bilo usmereno ka razbijanju i čišćenju te strukture i među njima je vladalo otvoreno neprijateljstvo, što se nije tajilo. Ime Milana Radoičića uvek je s teskobom pominjano u našoj kući, naročito kada je Oliver počeo da prima sve ozbiljnije pretnje. Nemojte se zavaravati, možda o tome Oliver više ne može da posvedoči, ali tu sam ja„, poručila je Popović.
     
    Bogdanović je za KRIK naveo da mu je njegov ubijeni prijatelj Aleksandar Gligorijević rekao da je Olivera Ivanovića ubio Ljubomir Lainović, sin nekada žestokog novosadskog momka Branislava Lainovića.
     
    On je izvršio to ubistvo. Čovek koji je organizovao njegov dolazak na Kosovo, koji je pripremio logistiku ubistva je Milan Radoičić, a čovek koji je naredio Oliverovo ubistvo je Zvonko Veselinović. To je ono što mi je rekao Gligorijević„,  kazao je Bogdanović za KRIK. 
     

    Nevenčana supruga ubijenog političara sa Kosova Olivera Ivanovića, Milena Popović, pozvala je danas tužilaštvo da ne žmuri na iskaz Bobana Bogdanovića.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]