• Brnabić: Besramna je laž da članovi Kriznog štaba primaju 400.000 dinara mesečno

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je rekla da niko iz Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 nije nikada primio ni dinar za svoj rad u tom telu.

     

    „Besramne su laži lidera nekadašnjeg DOS, Milana St. Protića, o tome da članovi Kriznog štaba primaju 400.000 dinara mesečno. Toliko godina nisu na vlasti, a ne mogu da prestanu da maštaju o mesečnim apanažama“, napisala je Brnabić na Tviteru.

    Podsetimo, Protić je u intervjuu za Nova.rs rekao da „članovi Kriznog štaba dozvoljavaju sebi da ih svakodnevno ponižavaju i da im jasno govore da to što oni misle, znaju i predstavljaju ne znači ništa“ i da oni na to pristaju „zato što imaju 400.000 dinara mesečno. Sve to što ti ljudi imaju, diplome, karijere, titule i znanja košta 400.000 dinara mesečno„.

     

     

    Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je rekla da niko iz Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid-19 nije nikada primio ni dinar za svoj rad u tom telu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Svi pregledi koje treba obaviti za upis u školu

    Svake godine u aprilu mesecu počinje upis prvaka u školu. U to vreme roditelji sa svojim prvacima polako ulaze u proces priprema i planiranja svih pregleda koje je potrebno obaviti pred sam […]