• Divlje svinje lutaju ulicama Novog Sada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tri divlje svinje nalaze se na slobodi na ulicama Novog Sada, a kako saznaje 021, krenule su prema Telepu.

     

    Kako za 021 kaže Zoran Brzak iz Lovačkog udruženja „Neoplanta 1884“, svinje su najverovatnije pobegle iz Nacionalnog parka „Fruška gora“, doplivale do Štranda, gde ih je primetio radnik obezbeđenja gradske plaže. 
     
    Kako za 021 kažu u policiji, patrole su izašle na teren i obezbedile plažu, a takođe su pregledale i Kinesku četvrt, u koju su svinje bile nakratko pobegle. Policija nije pronašla svinje, koje su trenutno na ulici i na putu ka Telepu, dodaje Brzak.
     
    Tri člana LU „Neoplanta“ tragala su za svinjama, ali je potraga trenutno obustavljena i čekaju se nove informacije o lokaciji svinja.
     
    Brzak napominje za 021 da će biti gotovo nemoguće locirati ih, s obzirom na to da ulice nisu zatvorene i brojnost ljudi koja ih traži nije velika. On se nada da automobili i druga vozila neće naleteti na životinje, koje će naći put da stignu do atara.
    Autor: Gorica Nikolin – [email protected]

    Tri divlje svinje nalaze se na slobodi na ulicama Novog Sada, a kako saznaje 021, krenule su prema Telepu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]

    Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

    Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih […]