• Dobitnica stana u igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ potpisala ugovor, sutra novo izvlačenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministar finansija Siniša Mali i direktor Rebublicke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas ugovor sa dobitnicom stana u nagradnoj igri „Uzimi račun i pobedi“ Ljiljanom Nikolić iz okoline Uba.

    Ona je dobitnik stana u naselju Zemunske kapije, iz 2. izvlačenja nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“. Nikolić je rekla novinarima nakon potpisivanja ugovora da su utisci neverovatni i prelepi, i da još postoji neverica. Navela je da je poslala ukupno 20 koverata sa fiskalnim računima za učešće u nagradnoj igri. Kaže da će stan koristiti njenim ćerkama, Nataši i Jovani, za školovanje i budući život.

    Nikolić je rekla da posle potpisivanja ugovora ide da pogleda stan, a da će o njegovom opremanju odlučiti njene ćerke.

    Ministar Mali je zahvalio Nikolić na učešću u nagradnoj igri i čestitao joj na dobijanju stana, a najavio je da se nagradna igra nastavlja i da je za sada stiglo 4,2 miliona koverata za naredno, treće izvlačenje.

    Podsetio je da je nagrada u prvom izvlačenju otišla u Paraćin, a druga u Ub.

    „Ljiljana Nikolić je samohrana majka i mislim da je nagrada otišla u prave ruke“, rekao je Mali i poželeo dobitnici i njenim ćerkama puno uspeha.

    Zahvalio je Nikolić na tome što je podržala nagradnu igru i naglasio da je važno da se podigne svest o borbi protiv sive ekonomije. Naveo je šta se trenutno sve radi iz novca koji se uplaćuje u budžet preko fiskalnih računa.

    „U ovom trenutku nabavljamo vakcine, borimo se da kupimo što veći broj vakcina. Krajem ove godine isplaćujemo po 5.000 dinara svim penzionerima. Izgradili smo dve kovid bolnice u roku od četiri meseca“, kaže Mali.

    Zamolio je građane da prilikom svake kupovine traže fiskalni račun i naveo da, ukoliko se fiskalni račun ne izda, taj novac ne ulazi u budžet i onda je pitanje odakle da kupimo lekove i medicinsku opremu.

    Poručio je da nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ tako ispunjava svoju svrhu, a čestitao je i dobitnicima pet novih automobila.

    Naveo je da se nagradna igra nastavlja i pozvao građane da učestvuju i šalju koverte i zamolio ih da prilikom svake kupovine uzmu i traže fiskalni račun jer je to, naglašava, jedini način da gradimo bolju i uspešniju srbiju.

    Vorkapić je rekao da će dobitnica stana obići ogledni stan koji izgleda isto kao i njen budući stan, da su radovi završeni, a da je u toku dobijanje upotrebne dozvole, te da će uskoro biti spreman za useljenje.

    Inače, sutra će glumac Luka Raco izvući nagrade 3. kola igre „Uzmi račun i pobedi“.

    Ministar finansija Siniša Mali i direktor Rebublicke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su danas ugovor sa dobitnicom stana u nagradnoj igri „Uzimi račun i pobedi“ Ljiljanom Nikolić iz okoline Uba.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]