Foto: wikimedia
Srbija

DRŽAVA POJAČALA NAGRADE ZA SAKUPLJANJE FISKALNIH RAČUNA: stanovi, automobili, Njujork, Pariz, karte za Rolan Garos

Izvor: 
Kurir Uto, 24/01/2017 - 12:19

Spisak nagrada za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" koju organizuje država znatno je uvećan. Među nagradama nagradne igre koju organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao deo borbe protiv sive ekonomije, biti šest stanova, kao i 14 automobila "fijat 500L" umesto četiri kako je ranije planirano, piše Blic, a prenose Tanjug i Kurir.

"U dva ciklusa koja će biti organizovana ove godine, sa po četiri izvlačenja, a prvo će biti 12. marta, podelićemo šest stanova, 14 automobila, tri putovanja za Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja za Pariz za dve osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos", kaže za list izvor iz Vlade Srbije.

Građane očekuju, kako navodi, i putovanja na Staru planinu, Zlatibor, 40 frižidera, po 20 veš mašina, mašina za sudove, televizora, laptopova, mobilnih telefona, mikrotalasnih peći i tableta. U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koja je počela 1. januara, svako ko sakupi najmanje deset fiskalnih računa može da se nada vrednim poklonima, poput putovanja u zemlji i inostranstvo, automobila ili stana u Beogradu, a planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja, koja će biti organizovana jednom nedeljno, tokom marta i početkom aprila.
MarketingNajnovije vesti