• Dvadesetšestogodišnjak bez dozvole vozio pod dejstvom amfetamina i benzodiazepina

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći zaustavili su petoricu vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ili prekoračenja brzine.

    Saobraćajna policija je sinoć u 22.43 časova na auto-putu  Beograd-Niš, na teritoriji Zemuna, zaustavila dvadesetjednogodišnjaka koji je upravljao vozilom marke „volvo“ brzinom od 143,4 kilometra na čas, dok je ograničenje 120. Kontrolom je utvrđeno da je upravljao vozilom čija je snaga motora veća od dozvoljene, a nakon što je podvrgnut droga testu, ustanovljeno je da je pozitivan na kanabis.

    Policija je sinoć oko 23.10 časova u Ulici Vinogradska u Novom Beogradu zaustavila teretno vozilo marke „mercedes“ kojim je upravljao dvadesetšestogodišnjak, a proverom je utvrđeno da nije imao vozačku dozvolu za kategoriju kojom upravlja, kao i da je pozitivan na amfetamin i benzodiazepin.

    Policijski službenici su oko 00.05 časova u Ulici Milana Rešetara u Zemunu zaustavili dvadesetosmogodišnjeg vozača automobila „reno megan“ koji je, kako je droga testom utvrđeno, upravljao pod dejstvom kanabisa.

    Saobraćajna policija je oko 1 čas u Ulici Partizanske avijacije zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača „fijata“, a nakon što je podvrgnut testu na prisustvo psihoaktivnih supstanci, ustanovljeno je da je pozitivan na kanabis. 

    Takođe, jutros oko 4 časa na auto-putu, na teritoriji Novog Beograda, policija je zaustavila dvadesetpetogodišnjeg vozača automobila marke „folksvagen golf“, koji se kretao brzinom od 186,3 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje 80, što predstavlja nasilničku vožnju.

    Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

    Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći zaustavili su petoricu vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci ili prekoračenja brzine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]