• FK Partizan se ogradio od navijača koji su vređali Vučica

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbalski klub Partizan se ograđuje od grupe “navijača” koji su sinoć na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, tokom utakmice Proleter – Partizan, pogrdno skandirali i vređali predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, saopšteno je večeras iz Humske.

    „FK Partizan se protivi političkim parolama i zloupotrebama navijača na stadionima u političke svrhe. Ističemo da nijedan član aktuelne uprave FK Partizan ne bi sebi dozvolio da podrži vređanje institucija države Srbije“, navodi se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

    Dodaje se da FK Partizan nije bio organizator jučerašnje utakmice i da zato ne može da snosi odgovornost za neprimereno ponašanje grupe navijača na zapadnoj tribini.

    „Istovremeno, FK Partizan se zahvaljuje navijačima na južnoj tribini i većini gledalaca na zapadnoj tribini stadiona Karađorđe zbog fer i sportskog navijanja i podrške našem timu, koji je na gostujućem terenu, uz odličnu igru, ostvario ubedljivu pobedu u prvom kolu Ling Long super lige“, poručuju iz FK Partizan.

    FK Partizan, kako se ističe u saopštenju, prepoznaje i podržava sve napore predsednika Republike i ostalih institucija države, koji doprinose da se kvalitet fudbala i sporta u Srbiji podigne na viši nivo.

    „Uprava FK Partizan braniće svoj klub i nikome neće dozvoliti da strahom i uvredama pokuša da oskrnavi državu, FK Partizan i sport. FK Partizan sve predstavnike medija doživljava kao partnere, sa zajedničkim ciljem – informisanje javnosti i armije navijača o svim aktuelnim događajima u našem klubu“, poručili su crno-beli.

    Navode da su otvoreni za svaku dobronamernu kritiku, kao i da su protiv senzacionalističkih naslova koji ne doprinose stvaranju pozitivne atmosfere i prevazilaženju problema.

    „Želimo regularnu domaću Ligu, uspešan nastup FK Partizan i ostalih srpskih klubova na Evro sceni, pune tribine sportskih objekata, na kojima će navijači bodriti fudbalere. Za druge se navija, Partizan se voli“, zaključuje se u saopštenju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija