• Glavna železnilčka stanica Beograd od 1. jula bez saobraćaja: Vozovi sa Topčidera i Prokopa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Železnički saobraćaj u Glavnoj železničkoj stanici Beograd od 1. jula biće potpuno obustavljen, kao i na pruzi Beograd Glavna stanica-Pančevo, saopštila je kompanija Infrastruktura železnice Srbije.

    Kako se navodi, to znači da se od prvog dana jula ukida železničko službeno mesto Beograd Glavna stanica i u potpunosti obustavlja železnički saobraćaj na području Savskog amfiteatra.

    U skladu sa tim, železničke kompanije Srbija Voz i Infrastruktura uvešće novu organizaciju putničkog železničkog saobraćaja u beogradskom čvoru.

    Prema toj organizaciji, međunarodni vozovi za prevoz putnika, koji su planirani da saobraćaju između Beograda i Bara, od subote će polaziti iz železničke stanice Topčider ka Crnoj Gori i iz Bara dolaziti u železničku stanicu Topčider.

    Međunarodni voz na relaciji Subotica – Bar – Subotica, koji kreće od 19. juna, saobraćaće iz železničke stanice Subotica u 16.45 sati preko Beograd Centra (Prokop) i obratno.

    Osim vozova između Srbije i Crne Gore, od 1. jula svi međunarodni vozovi saobraćaće do železničke stanice Beograd Centar, koja će biti i polazna stanica tih vozova u suprotnom smeru.

    Reč je o dva voza iz Budimpešte, kao i po jednom vozu iz Beča, Ljubljane, Ciriha, Soluna i Sofije do Beograda i iz glavnog grada Srbije za Mađarsku, Austriju, Sloveniju, Švajcarsku, Grčku i Bugarsku.

    Za vozove u unutrašnjem putničkom železničkom saobraćaju polazna i dolazna stanica biće Beograd Centar (Prokop), piše u saopštenju.

    Železnički saobraćaj u Glavnoj železničkoj stanici Beograd od 1. jula biće potpuno obustavljen, kao i na pruzi Beograd Glavna stanica-Pančevo, saopštila je kompanija Infrastruktura železnice Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]