• Isključeni iz saobraćaja – vozili pijani i drogirani

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći isključili su iz saobraćaja više vozača koji su vozili pod  dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom registarskom nalepnicom.

    Policija je na Zvezdari zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom „reno klio“ pod dejstvom amfetamina  i alkohola.

    Na teritoriji Voždovca, u Zaplanjskoj ulici, zaustavljen je dvadesetjednogodišnji vozač koji je upravljao vozilom bez vozačke dozvole one kategorije kojom upravlja, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis. 

    U Novom Beogradu policija je zaustavila tridesetogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom „pežo“, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis. 

    Takođe, u Novom Beogradu, zaustavljeno je i vozilo „mazda“  kome  je  istekla registarska nalepnica, dok je droga testom kod tridesetjednogodišnjeg vozača utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.

    Policija je u Ulici braće Jerković na Voždovcu, zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača kod koga je droga testom utvrđeno prisustvo kanabisa u organizmu, kao i da upravlja vozilom sa probnom dozvolom u vreme trajanja ograničenja.

    Vozači su dovedeni u službene prostorije i biće sprovedeni kod sudije za prekršaje.

    Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći isključili su iz saobraćaja više vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom registarskom nalepnicom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija