• Jedna greška ostavila je bez nagrade ženu čiji je koverat izvučen u igri „Uzmi račun i pobedi“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Samo jedan račun nedostajao je večeras Ani Pavković iz Sombora da postane dobitnica stana u Beogradu, u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

    U prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, u studiju Radio-televizije Srbije izvučeni su dobitnici pet automobila „fijat 500L“ i jednog stana u Beogradu, ali je dobitnik najvrednije nagrade izvučen tek iz drugog puta.

    Naime, prilikom izvlačenja potencijalnog dobitnika stana u naselju Zemunske kapije, najpre je izvučen koverat koji je potpisala Ana Pavković iz Sombora.

    Žiri, koji za svaki izvučeni koverat proverava da li su poslati u skladu sa pravilima nagrade igre, utvrdio je da se u tom kovertu nalazi devet fiskalnih računa, umesto neophodnih deset.

    Potom se pristupilo izvlačenju drugog dobitnika, pa je izvučen koverat Svetlane Janković, koji je bio regularan.

    Prema pravilima nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, koverat mora da sadrži 10 fiskalnih računa ili 10 slipova.

    Pet automobila i jedan stan u Beogradu dodeljeni su danas u prvom izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, a dobitnica stana u naselju Zemunske kapije je Svetlana Janković iz Kragujevca.

    Dobitnici automobila „fijat 500L“ su Duška Grahovac iz Bačke Palanke, Branka Lazarević iz Kladova, Gordana Kesić iz Kragujevca, Marijana Stoiljković Petrušević iz Vranja i Đurđina Vasić iz Svrljiga.Srećne dobitnike je u studiju RTS-a u Košutnjaku, iz bazena sa 8.056.026 pristiglih koverata, izvukao rvač, olimpijski šampion Davor Štefanek.

     

    Samo jedan račun nedostajao je večeras Ani Pavković iz Sombora da postane dobitnica stana u Beogradu, u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija