• Jovana Stojković puštena na slobodu. Oglasila se ministarka pravde

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom današnjeg privođenja takozvanih „antivaksera“ reagovala je ministarka pravde Maja Popović.

    Ona je izjavila da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo postupaju u skladu sa svojim nadležnostima koja su propisana zakonom.

    „Svi izvršioci krivičnih dela moraju biti procesuirani, posebno kada svojim radnjama izvršenja krivičnih dela ugrožavaju zdravlje ljudi. Ministarstvo pravde snažno podržava akcije MUP-a u borbi protiv svih oblika kriminala“, saopšteno je iz kabineta ministarke.

    Jutros je po nalogu Posebnog odeljenja za visoko tehnološki kriminal privedeno više osoba koje su putem društvenih mreža agitovale protiv vakcinacije.

    Predsednica pokreta „Živim za Srbiju“, lekarka Jovana Stojković puštena je nakon saslušanja u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal.

    Podsetimo, policija je rano jutros došla u stan antivakcinalistkinje i predsednice pokreta Živim za Srbiju Jovane Stojković sa nalogom za pretres. Dolazak policije i raspravu sa njima Stojkovićeva je emitovala uživo na profilu pokreta na Fejsbuku.

    Kako je danas nezvanično potvrđeno, u toku je velika policijska akcija protiv antivakcinalista i privedeno je ukupno pet osoba.među njima je i sestra košarkašice Milice Dabović, Jelica Dabović.

     

    Povodom današnjeg privođenja takozvanih „antivaksera“ reagovala je ministarka pravde Maja Popović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

    Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je za RTS da će gas za privredu od maja biti jeftiniji za 15 odsto. Do kraja godine obećava i priključenje oko 70.000 domaćinstava na […]