• Kada leže 3.000 dinara na račune vakcinisanih?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Juče je počela prijava za 3.000 dinara za vakcinisane.

    Za malo više od 16 sati za pomoć se prijavilo pola miliona ljudi, naveo je juče ministar finansija Siniša Mali.

    Uputstvo za prijavu za 3.000 dinara preko sajta Uprave za trezor, objašnjeno korak po korak, možete pročitati u posebnom tekstu.

    Kada kreće isplata?

    Prijava za 3.000 dinara podrške imunizovanim građanima biće moguća do 15. juna, dok će isplate biti realizovane odmah po završetku prijave.

    Unose se tri podatka, uskoro i kol centar

    Prilikom prijave potrebno je uneti tri podatka, kako je prethodno najavio i ministar finansija Siniša Mali. On je rekao da će prijava za 3.000 dinara biti jednostavna, ista kao što je to bio slučaj kada su se građani prijavljivali za 30+30 evra, odnosno biće potrebno da se unese matični broj, broj važeće lične karte i da se izabere banka u kojoj želite da vam se uplati novac.

    Mali je najavio i da će od petka 4. juna početi da radi kontakt-centar za prijavu telefonom, a broj će biti objavljen pred početak njegovog rada.

    Provera prijave

    Međutim, ako ste se već prijavili, a sumnjate da nešto nije u redu, na pomenutom sajtu Uprave za trezor možete proveriti da li je vaša prijava prihvaćena. Potrebno je samo da kliknete na opciju „Provera statusa prijave“ i unesete JMBG i broj lične karte.

    Šta ako imate problema?

    Ukoliko niste uspeli da se prijavite kako treba, postoji opcija „Prijava problema“ na koju takođe možete da kliknete. Ipak, za sada ćete klikom na nju dobiti obaveštenje da će prijava problema u vezi sa funkcionisanjem servisa ili procesima isplate novčane pomoći biti dostupna tek od 5. juna.

    Juče je počela prijava za 3.000 dinara za vakcinisane.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]