• Krivična prijava zbog ilegalne prodaje nafte

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe. 

    Policija je u skladištu jednog ugostiteljskog objekta na Smederevskom putu pronašla 1.700 litara nafte, pumpu za pretakanje, dva creva ukupne dužine oko 10 metara, pištolj za tankovanje goriva, digitalni merač protoka goriva, kao i 183.870 dinara i 120 evra. 

    Protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštava MUP.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]

    Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

    Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih […]