• LASK torpedovao Vojvodinu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Fudbaleri Vojvodine zaustavljeni su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od strane austrijskog LASK-a iz Linca.

    Nakon poraza u Novom Sadu (0:1), izabranici Slavoljuba Đorđevića izgubili su i u Klagenfurtu rezultatom 6:1.

    Oni su dobro počeli utakmicu, poveli već u 14. minutu, međutim, LASK je u nastavku stigao do preokreta, rutinske, zaslužene, ubedljive pobede.

    Austrijski predstavnik će se za ulazak u grupnu fazu novoformiranog takmičenja boriti sa škotskim Sent Džonsonom.

    Novosađani su igrali sasvim solidno na startu meča, nagovestili su eventualno iznenađenje, do kojeg nisu uspeli da dođu.

    Mladi Uroš Kabić je u 14. minutu iskoristio grešku defanzivca domaćih i lako levom nogom pogodio mrežu Šlagera.

    Dobro su se držali sve do 34. minuta, kada je Aleksandar Busnić nepotrebno srušio Mamadua Karamoka, koji je i realizovao najstrožu kaznu.

    Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi po povratku na teren, LASK prebacio u veću brzinu i stavio tačku na ovaj dvomeč.

    Najpre je u 53. minutu Karamoko iskoristio veliku grešku Vladimira Kovačevića i rutinski završio situaciju jedan na jedan sa Simićem, uz malu pomoć stative.

    Samo tri minuta kasnije Fleker je dodao Goigingeru, koji je neometan u srcu šesnaesterca prihvatio loptu i poslao je u mrežu.

    LASK se tu nije zaustavio, već je u 67. minutu Grbić proturio loptu kroz noge Jeličiću, centrirao, a loptu glavom pokupio Pocman – i postigao gol.

    Činilo se da će domaći trijumf potvrditi u 80. minutu, kada je Husein Balić pogodio sa distance. Ipak, oni su stigli da postignu još jedan gol, preko Aleksandera Šmita, koji ga je postigao glavom i postavio konačnih 6:1.

     

     

    Fudbaleri Vojvodine zaustavljeni su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od strane austrijskog LASK-a iz Linca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]