• Limundo poslao korisnicima opomene pred utuženje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    LimundoGrad doo, vlasnik platforme za onlajn trgovinu Limundo, brojnim korisnicima je poslao opomenu pred utuženje za dugovanja stara i po nekoliko godina. Kako navode iz Limunda, dugovanja potiču od provizija za uspešno završene aukcije, prodaju i promotivne opcije na portalima Limundo.com i Kupindo.com, piše Netokracija, a prenosi Nova ekonomija.

    Budući da je iznos ovih dugova u većini slučajeva jako mali, brojni korsinici su mislili da je reč o prevari, pa se nakon njihove burne reakcije oglasio i sam Limundo na svojoj Fejsbuk stranici, istakavši da je opomena poslata svim korisnicima koji su u nedozvoljenom minusu duže od šest meseci.

    Iz kompanije takođe navode da su korisnici i ranije obaveštavani o nastalom zaduženju, a poslednji put u većem obimu krajem septembra prošle godine, kao i da su većinom u pitanju manja zaduženja i napominju da su potraživanja dugovanja bez obračunatih zateznih kamata.

    U svom saopštenju, Limundo je uputio sve članove koji i dalje imaju aktivan Limundo/Kupindo nalog, da poreklo zaduženja provere u sekciji „Račun“, nakon što se uloguju na svoj nalog, a ukoliko im je nalog zatvoren ili suspendovan, korisnici se mogu obratiti kompaniji putem mejl adrese [email protected] kako bi dobili detaljno objašnjenje.

     

     

    LimundoGrad doo, vlasnik platforme za onlajn trgovinu Limundo, brojnim korisnicima je poslao opomenu pred utuženje za dugovanja stara i po nekoliko godina. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija