• MALI: „Mladima dodatnih 100 evra“; „Građani Srbije ne treba da brinu, imamo svega“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Siniša Mali, ministar finansija, rekao je da će mladi u junu dobiti po 100 evra.

     

    „Uprkos svemu, naši mladi od 16 godina će 1. 2. i 3. juna dobiti dodatnih 100 evra. To nema veze sa izborima. Obećanje koje dajemo – ispunjavamo“, rekao je Mali u emisiji Hit tvit na TV Pink.

     

    „Naši građani ne moraju da brinu. Imamo svega dovoljno. Imali smo pritisak tih 10 dana kada je krenula kriza u Ukrajini, ali samo da razumeju građani koliko se svet promenio. Cena hrane je otišla u nebo, imate i dalje kovid, imate i dalje visoku inflaciju koja vlada najviše u Ameriki. Nikada veću krizu u svetu niste imali, evo već dve godine“, rekao je Mali.

     
    „I pogledajte jednu malu Srbiju. U ostalim zemljama nema ulja, nema brašna, nema hleba. U Austriji prodaju hleb u konzervama, u Italiji 8 evra je hleb, to je 1000 dinara. I pogledaje situaciju u jednoj maloj Srbiji, mi opet kao država, preuzimamo najveći peret ove krize, pokazujemo odgovornost, u našoj zemlji zamrzli smo cene osnovnih životnih namirnica. Apsolutno imamo svega, građani ne moraju da brinu“, objasnio je ministar finasija.

    I pored svega, država Srbija će mladima od 16 do 29 godina, prvog, drugog i trećeg juna isplatiti još dodatnih 100 evra, rekao je Mali večeras u „Hit Tvitu“ i napomenuo kako to nema veze sa izborima koji su sledeće nedelje, već da se ispunjava dato obećanje.

     
     

    Siniša Mali, ministar finansija, rekao je da će mladi u junu dobiti po 100 evra.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Treći dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić

    Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, nakon što je obustavljena pretraga terena, ušla je u treći dan. Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativan rad radi utvrđivanja svih […]