• MINISTARSTVO PRIVREDE: Besplatne obuke za nove preduzetnike

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministarstvo privrede, Razvojna agencija Srbije i regionalne razvojne agencije i ove godine će za privrednike i one koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog posla organizovati u gradovima širom Srbije besplatne obuke, saopšteno je u subotu, 4. februara iz Ministarstva privrede.

    Kako je navedeno, privrednici će takođe besplatno moći da dobiju i nepohodne informacije o započinjanju poslovanja, nacionalnim i međunarodnim programima za podršku preduzetništvu, izvorima finansiranja, pravnim propisima, u regionalnim razvojnim agencijama.

    Takođe, privrednici mogu da računaju i na besplatnu pomoć vezanu za poreze i takse, te da se informišu o inovacijama, standardima, poslovnim inkubatorima, udruživanju, kao i da testiraju svoju poslovnu ideju.

    Ministarstvo privrede, Razvojna agencija Srbije i regionalne razvojne agencije i ove godine će za privrednike i one koji razmišljaju o pokretanju sopstvenog posla organizovati u gradovima širom Srbije besplatne obuke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]