• MUP: Akcija kažnjavanja vozača koji ne koriste pojas

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na teritoriji cele Srbije od 11. do 17. septembra sprovešće se akcija kažnjavanja svih vozača koji ne koriste sigurnosne pojaseve, kao i svih vozača koji ne prevoze decu na pravilan način, izjavio je danas načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

    “To ćemo sprovesti uz pomoć Agencije za bezbednost saobraćaja, koja će u tom periodu pustiti spotove na našim medijima, a sve kako bi broj vozača koji koriste sigurnosne pojaseve, kako na prednjim, tako i na zadnjim sedištima, bio mnogo mnogo veći”, rekao je Arsov na konferenciji za novinare, siguran da se na taj način može smanjiti i broj poginulih i povređenih u saobraćajnim nezgodama.

    On je izrazio uverenje da se na taj način može smanjiti i broj poginulih i povređenih u saobraćajnim nezgodama, uz podsećanje na to da je MUP od ove godine i zvanično član Međunarodne organizacije saobraćajnih policija (TISPOL).

    Arsov je najavio i akciju “Edvard”, koja će se organizovati 21. septembra, dodavši da će tog dana veliki broj policijskih službenika biti na ulicama i pokušati da, kao i prošle godine, nijedna osoba toga dana u Srbiji ne strada u saobraćajnim nesrećama.

    Na teritoriji cele Srbije sprovešće se akcija kažnjavanja svih vozača koji ne koriste sigurnosne pojaseve, kao i svih vozača koji ne prevoze decu na pravilan način, izjavio je danas načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]