• MUP: Rasvetljen pokušaj ubistva u Beogradu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su pokušaj ubistva koji se jutros dogodio na Vračaru i uhapsili G. L. (1969).

    On se sumnjiči da je oko 6.30 sati hicem iz pištolja ranio tridesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je s teškim povredama u predelu stomaka prevezen u Urgentni centar. Ranjeni muškarac je, kako se sumnja, prethodno sa još jednim osumnjičenim koji je identifikovan i za kojim se traga, sačekao G. L. ispred zgrade na Vračaru, nakon čega su ga napali. G. L. je potom, kako se sumnja, pucao iz pištolja. On je takođe zbrinut u Urgentnom centru, saopštava MUP.

    Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzom i efikasnom akcijom rasvetlili su pokušaj ubistva koji se jutros dogodio na Vračaru i uhapsili G. L. (1969). 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Srbija se posle filmova i gejminga okreće i muzici

    Srbija će se, posle razvijanja kinematografije i gejming industrije, okrenuti i ka muzici, koja možda ne generiše toliko prihoda, ali se ocenjuje da ima veliki potencijal. Iz godine u godinu […]

    Batut: Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol

    Svaki drugi trinaestogodišnjak pije alkohol, pokazuju podaci Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“. Od početka godine, redovno je u saopštenjima Hitne pomoći da je zbrinuto […]