• Na Horgošu teretna vozila čekaju 6 sati, putnička sat i po

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prema informacijama Uprave granične policije od 17.10 na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila zadržavanje je 90 minuta.

    Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, dok je na Batrovcima na izlazu zadržavanje za putnička vozila 40 minuta, a za teretna 120 minuta.

    Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

    Na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 40 minuta, a teretna 120 minuta, dok na graničnom prelazu Gostun, na ulazu i izlazu, putnička vozila čekaju 30 minuta, a na prelazu Kotroman, na ulaz 40 minuta.

     

    Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička vozila je 180 minuta.

    Na Batrovcima zadržavanje za teretna vozila 60 minuta, a Šidu 120 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

    Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

    Na auto-putu E-75, petlja Bubanj Potok-petlja Beograd, ka Beogradu izvode se radovi na zameni dilatacija 25. i 26. avgusta od 11.00 do 17.00 časova. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

    Na auto-putu E-75, petlja Lasta – petlja T6 , u oba smera, 25. avgusta od 7 do 15 časova radovi na ispiranju i čišćenju kišne kanalizacije. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

    Čelarevo – Novi Sad (Rumenka), kod Begeča -radovi 26. avgusta od 7 do 16 časova, na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz uz naizmenično propuštanje vozila, zona radova iznosi oko 100 m.

    Irig – Maradik -radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila i regulisano je semaforima i/ili ručno po potrebi, u dužini do 600 metara, dok se tokom noći saobraćaj odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza do 29. avgusta.

    Đurđevo-Šajkaš do 30. septembra obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put: Šajkaš – Budisava -Kać – Žabaljska kružna raskrsnica.

    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

    Na Gradini, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta, a na Preševu, na ulazu 90 minuta.

     

     

     

     

     

     

    Prema informacijama Uprave granične policije od 17.10 na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta, a za putnička motorna vozila zadržavanje je 90 minuta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija