• Na listi Dveri i frakcije POKS-a sedam Pančevaca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Među 250 kandidata za poslanike sa izborne lilste „Boško Obradović – Srpski pokret Dveri – POКS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Кraljevine Srbije“ nalazi se sedam Pančevaca. Među predloženim kandidatima nema žitelja drugih južnobanatskih lokalnih samouprava.

    Najbolje plasirani na listi je Nenad Grozdanić, Mr. profesor fizike, koji se nalazi na 83. mestu ispred Pokreta Dveri. Slede kandidati koje je predložio POKS ekonomski tehničar Mirjana Stefanjesko na 94. mestu i Stanko Bogosavljev, diplomirani menadžer, na 127. mestu.

    Spec. pedagog – defektolog Olivera Atanacković nalazi se na poziciji 160, a predložile su je Dveri. POKS je dao naredna dva kandidata iz našeg grada i to na 184. mestu frizerka Biljana Stefanjesko i na 212. mestu Milovan Andrić, mašinski tehničar.

    Iz Pančeva na ovoj izbornoj listi našla se i Anđela Šević, strukovni ekonomista – porezi i carine, koja se nalazi na 223. poziciji.

    Republička izborna komisija večeras je proglasila izbornu listu Dveri i frakcije POKS-a, koja je dostavila 10.469 „pravno valjanih“ potpisa podrške, a na predstojećim parlamentarnim izborima naći će se pod rednim brojem 11.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]