• Narodna stranka podnela prijavu protiv Vučića zbog nenošenja maske

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Omladina Narodne stranke poslala je danas obaveštenje MUP-u o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv virusa korona,  objavio je 021.

    Omladinci Narodne stranke naveli su da je Vučić na svečanom prijemu brucoša bio bez maske čime je doveo u neposrednu opasnost sve prisutne u prostoriji.

     „Naročito je problematično što se na slikama koje je lično on postavio, vidi da je on jedini bez maske, kao i da njegova asistentkinja Suzana Vasiljević, koja nije student ove škole, nepropisno nosi masku“, navodi se u saopštenju Omladine narodne stranke. 

     Omladinac Petar Mitov čestitao je brucošu Vučiću na otpočinjanju studija i poželeo mu da se drži dalje od huligana koji uništavaju sport.

     “U momentu kada se najavljuje novi talas epidemije i zaoštravanje mera, a epidemiolozi nas upozoravaju na opasnost, takvo ponašanje jedne osobe u prostoriji od 30 ljudi je potpuno neodgovorno“, rekao je Mitov.

     Mitov je pozvao nadležne državne organe da po hitnom postupku procesuiraju „brucoša i delinkventa Vučića“.

    Omladina Narodne stranke poslala je danas obaveštenje MUP-u o počinjenom prekršaju i podnela prekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije i studenta Visoke sportske škole Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv virusa korona.
     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

    Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je za RTS da će gas za privredu od maja biti jeftiniji za 15 odsto. Do kraja godine obećava i priključenje oko 70.000 domaćinstava na […]