• Nova donacija NIS-a zdravstvenom sistemu Srbije: Patronažno vozilo za Dom zdravlja „Dr Simo Milošević“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kompanija NIS danas je Domu zdravlja „Dr Simo Milošević“ na Čukarici u Beogradu donirala vozilo za potrebe patronažne službe, kao i „Jazak“ vodu za zaposlene i pacijente ovog doma zdravlja.

    „Takođe, NIS je podržao rekonstrukciju odeljenja ginekologije Doma zdravlja Žarkovo, koji posluje pod okriljem Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“. U izvođenju pojedinih radova tokom rekonstrukcije učestvovali su i zaposleni NIS-a, članovi Kluba volontera“, saopšteno je iz ove Kompanije.

    Direktor Doma zdravlja „Dr Simo Milošević“ Nenad Bjelica ovom prilikom je istakao da je NIS pouzdan partner koji je pokazao da zdravstveni radnici nisu ostali sami da se staraju i očuvaju državno zdravstvo, koje je, naročito u prethodne dve godine, spasilo mnogo života.

    „Nalazimo se na umivenom i lepom odeljenju ginekologije, koje je zahvaljujući kompaniji NIS rekonstruisano, a ispred zgrade se nalazi vozilo koje je takođe dobijeno donacijom NIS-a, koje koristi naša služba polivalentne patronaže, koja obavlja najosetljiviji deo posla ove ustanove, a to je rad sa novorođenčadima i teškim bolesnicima“, naveo je Bjelica.

    Milena Spasić, rukovodilac Sektora za društveno odgovorno poslovanje kompanije NIS, navela je da je ulaganje u glavne stubove našeg društva strateško opredeljenje NIS-a.

    „U cilju podrške Domu zdravlja „Dr Simo Milošević“ donirali smo vozilo za potrebe patronažne službe. Verujemo da će ono omogućiti i medicinskom osoblju da lakše stiže na lokacije i kućne posete gerontološkim i onkološkim pacijentima, ali isto tako i pacijentima koji nisu u mogućnosti da dođu u Dom zdravlja na lečenje i terapije. Ponosni smo i na naše zaposlene, članove Kluba volontera, koji su učestvovali u renoviranju odeljenja ginekologije i koji su svojim radom i zalaganjem omogućili da boravak u ovom Domu zdravlja bude prijatniji svima“, navela je Milena Spasić i dodala da će NIS, u skladu sa svojim korporativnim sloganom „Budućnost na delu“, nastaviti sa podrškom lokalnoj zajednici u kojoj posluje, a poseban doprinos pružiće, kao i do sada, zdravstvenom sistemu Srbije.

    NIS je saopštio da je od 2009. godine u podršku zdravstvenim ustanovama i medicinskim radnicima, kroz različite projekte, investirao više od 215 miliona dinara, kao i da je kompanija u poslednjih godinu dana za zdravstvene radnike i pacijente obezbedila više od 70.000 litara pijaće vode „Jazak“.

    Dodaju da je NIS i tokom pandemije kovida19 pružio značajnu podršku zdravstvenim institucijama, donirajući različitu neophodnu opremu i materijal.

     

    Kompanija NIS danas je Domu zdravlja „Dr Simo Milošević“ na Čukarici u Beogradu donirala vozilo za potrebe patronažne službe, kao i „Jazak“ vodu za zaposlene i pacijente ovog doma zdravlja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]