• Novi besplatni udžbenici dostupni od danas

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na sajtu besplatnabiblioteka.com od danas su dostupni novi udžbenici za 7. i 8. razred osnovne škole, saopšteno je danas iz Fondacije „Aleksandar Kavčić“

    Kako se navodi u saopštenju, od udžbenika za 8.razred za sada su dostupni udžbenici za fiziku, kao i engleski za osmu godinu učenja i engleski za četvrtu godinu učenja. Za 7. razred dostupan je udžbenik iz likovnog. Takođe za 7. razred uskoro će biti moguće naručiti i konstruktorski materijal za predmet „Tehnika i Tehnologija“.

    „Od danas smo počeli da stavljamo udžbenike za 8. razred, i cilj nam je da u narednom periodu budu dostupni svi udžbenici. Narednih nedelja imaćemo udžbenike i za još neke razrede“, najavio je profeor Aleksandar Kačić, osnivač fondacije „Alek Kavčić“.

    Fondacija „Alek Kavčić“ osnovana je početkom 2020.godine, osnovni ciljevi su promocija obrazovanja i nauke.

    Podsećamo, profesor na Karnegi Melon Univerzitetu u Pitsburgu Aleksandar Kavčić realizovao je, u okviru fondacije “Alek Kavčić”, projekat besplatnih udžbenika za obrazovanje u Srbiji, a koji se nalaze u elektronskoj formi na internetu, i naravano, mogu da se štampaju za lične potrebe. Kavčić je na svom Tviter nalogu napisao da su besplatni udžbenici postali srpska stvarnost.

    Naime, profesor je podelio link ka sajtu besplatnabiblioteka.com, a gde se može videti da će osnovcima na raspolaganju biti online udžbenici za sve nivoe razreda, od prvog do osmog.

    Na sajtu besplatnabiblioteka.com od danas su dostupni novi udžbenici za 7. i 8. razred osnovne škole, saopšteno je danas iz Fondacije „Aleksandar Kavčić“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija