• Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 18. septembra

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, počinje u subotu, 18. septembra, saznaje Kurir.

    U ovom krugu biće podeljeno ukupno osam stanova u Beogradu i 30 automobila marke „Fijat 500L“ – isto kao i u prvom krugu ovog ciklusa, što predstavlja rekordan nagradni fond od kada se priređuje nagradna igra. I ovaj krug, kako saznaje Kurir, imaće ukupno šest izvlačenja, a direktan prenos će, kao i do sada, biti subotom na prvom programu Radio televizije Srbije u 18 časova.

    Pravila nagradne igre ista su kao i do sada. U kovertama sa naznakom „Uzmi račun i pobedi 2021“ građani šalju po 10 fiskalnih isečaka ili slipova vrednih minimum 100 dinara.

    Slanje koverata tokom leta nije prestajalo, a u novom krugu nagradne igre učestvovaće sve one koverte koje su poslate od aprila meseca, kao i one koje se šalju sada i ubuduće. Trenutni broj koverata koji je poslat je više od 6.000.000.

    Prvih pet subota dodeljivaće se jedan stan u Beogradu i po pet automobila „fijat 500L“. Poslednje subote ovog ciklusa igre, biće dodeljena tri stana u Beogradu i pet automobila „fijat 500L“. Svi stanovi koji se dele su u „Zemunskim kapijama“, osim poslednjeg stana poslednjeg dana izvlačenja koji je premija i u pitanju je stan u „Beogradu na vodi“.

    Podsetimo, u ovoj nagradnoj igri, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

    Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

    Vlada Srbije je ranije navela da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. Građani koverte mogu spakovati i adresirati kod kuće i ubaciti u najbliže poštansko sanduče, a slanje koverata je besplatno.

    Nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ Vlada Srbije je u saradnji sa NALED pokrenula u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

    Datumi izvlačenja u novom krugu nagradne igre

    Prvo izvlačenje – 18. septembar (Jedan stan i pet automobila) Drugo izvlačenje – 25. septemar (Jedan stan i pet automobila) Treće izvlačenje – 2. oktobar (Jedan stan i pet automobila) Četvrto izvlačenje – 9. oktobar (Jedan stan i pet automobila) Peto izvlačenje – 16. oktobar (Jedan stan i pet automobila) Šesto izvlačenje – 23. oktobar (Tri stana i pet automobila)

    Uslovi i pravila za učešće u nagradnoj igri

    Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije – Potrebno je prikupiti 10 fiskalnih računa ili 10 slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu – Računi odnosno slipovi ne smeju biti stariji od aprila 2021. godine. – Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se odvojeno (ne smeju se mešati) u kovertama – Koverte mogu biti bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče – Broj koverata koje mogu da se pošalju nije ograničen – Koverte koje nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg.

    Kako se šalju koverte?

    Adresa na koju se šalju koverte je „UZMI RAČUN I POBEDI 2021.“ – Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon – Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara – Slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima je besplatno.

     

    Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, počinje u subotu, 18. septembra, saznaje Kurir.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]