• Oglasili se „Putevi Srbije“ zbog incidenta kod tunela Straževica: Desilo se na mostu, čovek propao u „sanduk“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Povodom objava pojedinih medija da je muška osoba „propala“ kroz nadvožnjak u izgradnji u blizini tunela Straževica na Obilaznici oko Beograda, JP „Putevi Srbije“ saopštava sledeće:

     

    Događaj se dogodio na mostu broj 15, ispred tunela Straževica na desnoj strani autoputa.

     

    Most  nije u izgradnji, već je izgrađen 2012.g. od kada je u saobraćaju.

     

    Noćni čuvar, rano jutros oko 05.45 časova primetio je lice na stubu mosta broj 15 u desnoj kolovoznoj traci i odmah je obavestio MUP, koji je pozvao Hitnu pomoć i Sektor za vanredne situacije (vatrogasce – spasioce).

     

    Vatrogasci su, došli do ugroženog, spasili ga i predali hitnoj pomoći. Prema usmenoj informaciji vođe policijske patrole, radi se o licu koje je ranije hospitalizovano u ustanovi zatvorenog tipa („Laza Lazarević“).

     

    Lice je dospelo u „sanduk”  mosta kroz servisni otvor iz smera Orlovače. Prolazeći kroz „sanduk“ sišao je kroz reviziono okno i završio  na ograđenom delu stuba mosta, koji je namenjen za periodični pregled ležišta na mostu. S obzirom da nisu postojale merdevine, lice nije moglo da se vrati u sanduk mosta, jer je visina veća od 2 m.

     

    U isto vreme primećeno je da je isečen katanac na vratima na servisnoj stazi i da nedostaje 200m električnog kabla sa mosta broj 15. Lice koje je završilo na stubu mosta je koristilo isti put. U toku je uviđaj MUP-a.

     

     

    Povodom objava pojedinih medija da je muška osoba „propala“ kroz nadvožnjak u izgradnji u blizini tunela Straževica na Obilaznici oko Beograda, JP „Putevi Srbije“ saopštava sledeće:

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]