Točak automobila Foto: pxhere
Srbija

Osamnaestogodišnjak vozio 245 kilometara na čas sa probnom dozvolom

Izvor: 
013info Sre, 27/10/2021 - 12:28Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, zaustavili su i isključili iz saobraćaja četiri vozača zbog učinjenih prekršaja.

Saobraćajna policija je juče na auto-putu Miloš Veliki, kod Ljiga, isključila iz saobraćaja osamnaestogodišnjeg vozača automobila marke „audi“ koji je vozio brzinom 245,9 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na čas. Ovaj vozač je imao probnu vozačku dozvolu i upravljao je automobilom čija snaga motora prelazi dozvoljenu.

Takođe, policija je oko 23.40 časova na raskrsnici Vidske i Ustaničke ulice zaustavila dvadesetdevetogodišnjeg vozača koji je upravljao automobilom „fijat multipla“, a droga testom je utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.

Policijski službenici su oko 1.18 časova u Surčinskoj ulici zaustavili dvadesetčetvorogodišnjeg vozača automobila marke „audi“, kojem je alkotestiranjem izmereno 2,18 promila alkohola u organizmu.

Na raskrsnici ulice Maršala Tolbuhina i Bulevara Nikole Tesle policija je oko 22.45 časova zaustavila tridesettrogodišnju ženu koja se prethodno nije zaustavila na znak policijskih službenika, a ona je potom odbila da se podvrgne droga testu i alkotestiranju.

Svi vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.
MarketingNajnovije vesti