• Osuđen na tri godine zatvora jer je bratancima od tri i šest godina dao ekstazi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Osnovni sud u Novom Pazaru osudio je P.D. (32) iz ovog grada na tri godine i četiri meseca zatvora zbog toga što je početkom septembra prošle godine bratancima od šest i tri godine dao tablete ekstazija, objavio je radio Sto plus.
     
    On je proglašen krivim za neovlašćeno držanje opojnih droga i omogućavanje uživanja droga.
     
    Za neovlašćeno držanje opojnih droga osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci, a za omogućavanje uživanja droga na tri godine, posle čega mu je izrečena jedinstvena kazna zatvora od tri godine i četiri meseca u koju će mu biti uračunato vreme provedeno u pritvoru„, navedeno je u presudi.
     
    Kako je reč o prvostepenoj presudi, Osnovno tužilaštvo i osuđeni imaju pravo žalbe Višem sudu u Novom Pazaru.
     
    Novopazarska policija uhapsila je P.D. 3. septembra prošle godine zbog sumnje da je deci svog brata, devojčici od šest i dečaku od tri godine, dao po dve tablete ekstazija koje su oni progutali. Čudno ponašanje dece primetila je majka koja ih je odvela u bolnicu gde im je ukazana pomoć. Konzumiranje droge nije ostavilo trajne posledice po njihovo zdravlje.
     
    Tokom suđenja, P.D. je priznao da je u kući držao drogu, ali je odbacio navode Osnovnog tužilaštva da je deci namerno dao tablete, tvrdeći da se radi o nesrećnom slučaju.
     
    Osuđeni Novopazarac je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela, a razne droge konzumira od svoje trinaeste godine.

    Osnovni sud osudio je P.D. (32) iz ovog grada na tri godine i četiri meseca zatvora zbog toga što je početkom septembra prošle godine bratancima od šest i tri godine dao tablete ekstazija, objavio je radio Sto plus.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]