• Policija ih zatekla dok su krali robu iz marketa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. G. (1989) i D. M. (1993), koje su zatekli dok su, kako se sumnja, krali robu iz jednog marketa na teritoriji Zvezdare.

    Osumnjičeni se terete da su pajserom otvorili ulazna vrata prodavnice, a potom u dve veće torbe i četiri kutije spakovali boksove cigareta koje su nameravali da ukradu.

    Oni su, kako se sumnja, pokušali da otvore i sef, ali nisu uspeli u toj nameri. Policijski službenici su odmah po prijavi izašli na lice mesta i uhvatili osumnjičene prilikom izvršenja krivičnog dela.

    Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštava MUP.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. G. (1989) i D. M. (1993), koje su zatekli dok su, kako se sumnja, krali robu iz jednog marketa na teritoriji Zvezdare.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]