• Poplava u centru Beograda, obustavljen saobraćaj od Ruzveltove do Starine Novaka

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od jutros je Ulica Kraljice Marije na Paliluli pod vodom.

     

    Oko 6.40 pukla je vodovodna cev i velika količina vode izlila se na ulicu, prenosi Nova.rs.

    Zbog velike količine vode, saobraćaj je obustavljen od Ruzveltove do Starine Novaka.

    Direktor vodovodne mreže Branimir Sević rekao je za N1 da se desio defekt na magistralnom cevovodu koji je prouzrokovao malo veću količinu vode.

    „Očekujemo da u kasnim večernjim satima ovo saniramo, verovatno nećemo uzurpirati veći deo ulice osim uz sami defekt, nešto ce biti prohodno. Stanovnici ovog dela grada su bez vode, za one građane koji imaju poteškoće u snebdevanju molba da budu strpljivi, pošto je ovo poprilični defekt. Urzoka za pucanje cevi ima mnogo, pomeranja u zemljištu, promene u temperaturi, imali smo i veću kišu. Tačan defekt ne možete da utvrdite lako, dešava se pucanje cevovoda. Defekti su pojava koja se dešava u svim delovima grada, nekih konkretnih problema na ovom delu nema“, rekao je Sević.

    Kod Mašinskog fakulteta u Beogradu došlo je do pucanja, po svemu sudeći, magistralnog vodovoda. Voda je odnela asfalt, ispucala su parking mesta, jedan automobil je i propao. Saobraćaj je obustavljen u većem delu Ulice kraljice Marije, kao i u donjem delu Ulice Starine Novaka, javio je RTS.

    Ogromna količina vode izlila se jutros kod Mašinskog fakulteta u Ulici kraljice Marije kada je pukla magistralna cev. Oko 7.30 voda se povukla, a ispostavilo se da je do kvara došlo kod stuba javne rasvete.

    Saobraćaj je u ovom delu grada obustavljen – u Ulici kraljice Marije od raskrsnice sa Starine Novaka, kao i donji deo Ulice Starine Novaka, od Poštanske štedionice naniže. Tramvaji na linijama 2 i 5 do kraja dana najverovatnije neće saobraćati ovim delom ulice.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

    Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović rekao je za RTS da će gas za privredu od maja biti jeftiniji za 15 odsto. Do kraja godine obećava i priključenje oko 70.000 domaćinstava na […]