• Pošta Srbije na seminaru mladih „Build Yourself”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pošta Srbije podržala je najveći regionalni edukativno-motivacioni seminar mladih „Build Yourself“, koji je danas u beogradskom MTS Dvorani pod sloganom ,,Izgradi sebe i ostani u Srbiji – Srbija je svet” okupio više od 1500 učesnika. Ovaj skup, koji petu godinu za redom organizuje Studentska unija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, otvorio je Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a u panel diskusiji, zajedno sa najistaknutijim predstavnicima privrednog, društvenog i kulturnog života, učestvovao je i Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije.

    Pošta Srbije podržala je ovu manifestaciju u okviru svog društveno-odgovornog delovanja čime, kako je istakao Zoran Đorđević, potencira svoju podršku mladima, njihovom obrazovanju, usavršavanju i sticanju praktičnih znanja i veština, kako bi po završetku školovanja u svojoj zemlji razvijali karijeru i život.

    „Pošta Srbije daje doprinos kreiranju stabilnog i rastućeg privrednog i društvenog ambijenta i stvaranju motivišućih uslova za život, rad i razvoj karijere mladih u Srbiji po završetku školovanja, ali i za one koji žele da se vrate u zemlju po završetku studija u inostranstvu. Ono što je do mladih je da se stalno usavršavaju, da sva novostečena znanja i usvojene veštine primene, i na taj način što bolje se pozicioniraju na tržištu rada ili se ohrabre na pokretanje privatnog posla, i svežim znanjima i idejama daju svoj doprinos i aktivno učestvuju u izgradnji boljeg sutra za naš narod i državu”, rekao je Zoran Đorđević.

    Studenti okupljeni na seminaru Build Yourself danas su imali mogućnost i da na posebno dizajniranim razglednicama koje je za učesnike pripremila Pošta Srbije, napišu svoje razvojne ciljeve i ubace ih u specijalno poštansko sanduče, čime dobijaju priliku da za šest meseci procene svoj lični i profesionalni napredak.
     
    Studentska unija studenta Ekonomskog fakulteta organizuje seminar „Build Yourself“ svake godine počev od 2015. sa ciljem da mladim polaznicima pomogne da unaprede znanja i veštine, kao i da ih motiviše na krupnije korake u građenju karijere.

    Pošta Srbije podržala je najveći regionalni edukativno-motivacioni seminar mladih „Build Yourself“, koji je danas u beogradskom MTS Dvorani pod sloganom ,,Izgradi sebe i ostani u Srbiji – Srbija je svet” okupio više od 1500 učesnika.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    U Srbiji dom košta od 400 do 4.802.000 evra

    Subotica je već tri godine prvi grad u Vojvodini po broju prodatih kuća, gde ih je od 2021. do 2023. prodato 3.152, a cene su bile od 1.000 do 245.000 evra. […]