• Predsedništvo SNS usvojilo listu za izbore, na njoj lekari, glumci, sportisti…

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i aktuelni predsednik Srbije biće nosilac lista na svim nivoima izbora planiranih za 3. april, odlučeno je na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a.

    Srpska napredna stranka na izbore 3. aprila izaći će sa listom „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“.

    „Aleksandar Vučić je nosilac svih naših lista, ovo je moto pod kojim izlazimo, ovo je poruka iza koje svi zajedno stojima zato što sve ono što smo do sada uradili u Republici Srbiji uradili smo zajedno sa našim narodom i građanima. Možemo d se ponosimo našim rezultatima i pokazali da zajedno zaista možemo sve, da Srbija postane pobednička zemlja u svakom segmentu i svakom polju“, navela je Ana Brnabić na konferenciji za medije nakon sednice Glavnog odbora SNS-a.

    Jednoglasna odluka da će prva na listi za parlamentarne izbore biti dr Danica Grujičić.

    „To je osoba koju zna čitava Srbija, osoba koja je najveći stručnjak u Srbiji u oblasti u kojoj radi, jedan od najvećih u Evropi i svetu, osoba koja je spasila hiljade i desetine hiljada života i koja nesumnjivo može da iznese i pokaže sve vrednosti za koje se zajedno borimo“, navela je Brnabićeva.

    Listu za beogradske izbore predvodiće Aleksandar Šapić.

    „Posebno sam ponosna što na našoj listi imamo veliki broj javnih ličnosti, najboljih stručnjaka u svojim poljima, ljudi kao što je pored Dane Grujičić, pod broj dva prof. Stojan Radenović, naš najcitiraniji matematičar, čovek koji je doprineo da Beogradski univerzitet bude među 300 najboljih na Šangajskoj listi, koji srcem i dušem živi za Srbiju, obrazovanje nauku i mlade ljude. Kao treća Jelena Begović, najveći stručnjak u oblsti genetike, koja je tokom pandemije pomogla da otvorimo dve najsavremenije laboratorije u Srbiji, Vatreno oko u Beogradu i Nišu“, navela je Brnabićeva.

    Na listi su i Lazar Ristovski, dr Marija Zdravković, prof. Žika Bujuklić, stonoteniserka Borislava Perić Ranković, prof. dr Dejan Ilić.

     

    Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i aktuelni predsednik Srbije biće nosilac lista na svim nivoima izbora planiranih za 3. april, odlučeno je na današnjoj sednici Glavnog odbora SNS-a.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]