• Prva Bebac onlajn škola za trudnice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Prva Bebac onlajn škola za trudnice počinje u ponedeljak, 6.aprila u 18 časova, i dostupna je svim trudnicama na Fejsbuk stranici ovog portala.

    “Znamo da vam je podrška sada još više potrebna. Znamo i koliko vam znači priprema za porođaj jer, bebe ne čekaju da prođe vanredno stanje kako bi došle na ovaj svet”, saopštavaju iz Roditeljskog portala Bebac.

    Sa trudnicama će se u šest susreta družiti visokostrukovna babica sa više od 20 godina iskustva u radu sa trudnicama i bebama Tatjana Olear Gaćeša.

    Šta vas očekuje u BEBAC ONLINE školi za trudnice? 

    U šest susreta saznaćete najvažnije informacije o trudnoći, svim fazama porođaja i o prvih šest nedelja adaptacije na život sa bebom. Zajedno sa Tatjanom Olear Gaćeša u onlajn emitovanju časova za trudnice biće i stručnjaci iz različitih oblasti roditeljstva. Već u ponedeljak Tanji će se pridružiti nutricionista dr sci. med Branislava Teofilović. 

    Program BEBAC ONLINE škole za trudnice

    1. Trudnoća – nega i ishrana 

    2. Priprema stvari za porođaj i za bebu – šta spakovati za porodilište, a šta za povratak

    kući iz porodilišta

    3. Kako prepoznati kontrakcije – prvi znaci porođaja

    4. Prijem u porodilište 

    5. Sve faze porođaja 

    6. Period babinja – prvih 6 nedelja sa bebom 

    Vežbe za trudnice utorkom i petkom od 12h  

    Pored onlajn škole za trudnice biće dostupne i onlajn vežbe koje će pomoći trudnicama da ostanu aktivne i tokom vanrednog stanja i da svoje telo pripreme za porođaj. Vežbe se emituju utorkom i petkom od 12h sa sertifikovanim  instruktorima za rad sa trudnicema. 

    Nakon gostovanja ekperta u oblasti prenatalne dijagnostike dr Aleksandre Novakov Mikić i emisije o trudničkom i porodiljskom bolovanju, u subotu, 4.aprila u 18h, gostovaće i babica Ivana Vulinović sa koja će pričati na temu porođaja.

     

     

    Prva Bebac onlajn škola za trudnice počinje u ponedeljak, 6.aprila u 18 časova, i dostupna je svim trudnicama na Fejsbuk stranici ovog portala.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]