• Putevi Srbije: Povećan broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    „Putevi Srbije“ spremno i organizovano  dočekuje predstojeći vikend, jedan od frekventnijih u letnjoj sezoni, navodi se u saopštenju. 

    Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine, za distribuciju kartica i kanali za elektronsku naplatu putarine (ENP) su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze. Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji. Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP), koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.  

    Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

    JP „Putevi Srbije“, u cilju edukacije svih učesnika u saobraćaju i smanjenja nivoa stradanja u saobraćaju, apeluje na vozače da ne koriste nepropisno zaustavnu traku, jer je za poslednjih pet godina na autoputevima u zaustavnoj traci izgubljeno više od 20 života.

    „Putevi Srbije“ spremno i organizovano  dočekuje predstojeći vikend, jedan od frekventnijih u letnjoj sezoni, navodi se u saopštenju. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]