• Rasvetljno šest teških krađa i razbojništvo u trgovinskim objektima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom rasvetlili su šest teških krađa i razbojništvo u trgovinskim objektima i uhapsili D. K. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

    Sumnja se da je on od februara do 2. marta ove godine sa replikom pištolja ulazio u prodavnice na Čukarici i Starom gradu i od radnika uzimao novac.

    On se, takođe, tereti i da je u radnji na Zvezdari ispalio hitac iz pištolja, nakon čega je uzeo novac i pobegao. Tom prilikom niko nije povređen.

    Prilikom hapšenja kod osumnjičenog je pronađena replika pištolja. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela teška krađa na drzak način i razbojništvo, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštava MUP.

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu efikasnom akcijom rasvetlili su šest teških krađa i razbojništvo u trgovinskim objektima i uhapsili D. K. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]