Srbija

Rešen problem nedostatka registarskih tablica

Izvor: 
Vlada Srbije Pet, 20/07/2018 - 14:11

Načelnik Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije Zorica Kasalica izjavila je danas da je problem sa nedostatkom registarskih tablica prevaziđen gotovo u svim policijskim upravama koje prethodnih dana nisu imale dovoljne količine tablica, kako bi mogle odmah da ih izdaju građanima.

Kasalica je istakla da je ovaj problem rešen zahvaljujući zajedničkim naporima MUP-a i Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, najavivši da će tokom sutrašnjeg dana po hitnom postupku biti rešeni svi zahtevi građana u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i policijskim stanicama Vlasotince i Aleksinac.

Takođe, kako je navela, dovoljne količine tablica biće tokom vikenda obezbeđene za Policijsku stanicu Knjaževac, a početkom nedelje i za policijske uprave u Kraljevu i Vranju.

Prema njenim rečima, od naredne nedelje se očekuje da sve policijske uprave imaju dovoljno tablica, čime će ovaj problem biti u potpunosti prevaziđen.

Kasalica je u ime Ministarstva unutrašnjih poslova uputila izvinjenje svim građanima koji su prethodnih dana čekali na izdavanje registarskih tablica.

 Marketing

Najnovije vesti