• RHMZ izdao upozorenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na vremenske nepogode za današnji i sutrašnji dan. Danas i sutra se zadržava nestabilno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, a lokalno se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom, navodi RHMZ.

     

    Popodne i uveče očekuje se lokalna pojava nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

    Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Najniža temperatura od 16 do 20 C, najviša dnevna od 26 do 30 C, na istoku toplije, do 34 C.

    U Pančevu u nedelju promenljivo oblačno, sparno i nestabilno sa kišom i sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, naročito popodne i uveče. Sredinom dana biće sunčanih perioda. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna jutarnja temperatura 20°C, maksimalna dnevna 30°C.

    Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će do utorka biti promenljivo vreme, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju vremenske nepogode sa jakim pljuskovima, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Od srede pretežno sunčano, po podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, krajem sedmice u porastu.

     

    Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na 

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]