• RTS raspisao novi konkurs za direktora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Radio-televizija Srbije ponovo je raspisala javni konkurs za generalnog direktora, saopštilo je Udruženje novinara Srbije.
     
    Na konkursu koji je prethodno raspisan i na kome se pre dva dana glasalo o dva kandidata članovi Upravnog odbora RTS nisu izabrali generalnog direktora, odnosno nijedan od kandidata nije bio dobio dvotrećinsku podršku.
     
    Tada je najavljeno da će biti raspisan novi konkurs, a da će do izbora vršilac dužnosti generalnog direktora RTS najverovatnije ostati Dragan Bujošević. Bujošević je v.d. direktora od 5. maja, kada mu je istekao petogodišnji mandat.
     
    U Statutu RTS i Pravilniku o izboru imenovanih lica, koji donosi Upravni odbor, nije precizirano da li isti vršilac dužnosti generalnog direktora RTS-a može biti imenovan dva puta.
     
    Rok za prijavljivanje kandidata na novi konkurs je 30 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u „Službenom glasniku“, jednom dnevnom listu i na sajtu RTS.
     
     

    Radio-televizija Srbije ponovo je raspisala javni konkurs za generalnog direktora, saopštilo je Udruženje novinara Srbije.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Prijava za godišnji porez na dohodak do 15. maja

    Sva fizička lica koja su u 2023. godini ostvarila dohodak u iznosu većem od 4.269.564 dinara dužna su da najkasnije do 15. maja 2024. godine na portalu e-porezi provere iskazane podatke u unapred […]

    Podrum ili parking – šta nam je potrebnije?

    Nekada su podrumske prostorije bile neizostavan deo svake stambene zgrade. Bile su korisne za skladištenje stvari koje nisu svakodnevno potrebne, poput sezonske garderobe, alata ili sportske opreme. […]