• Simonović: Niko neće da štampa dnevni list „Nova“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Direktor i glavni i odgovorni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović izjavio je u emisiji „Persona non grata“ da dnevni list „Nova“ nijedna štamparija neće da štampa, piše N1.

    „U Srbiji ima šest, sedam mašina, koje bi to mogle da štampaju. I tražili smo da platimo, čak sam nudio i više nego što je tržišna cena. Niko neće da nas štampa. Možda neke zaista nemaju kapaciteta, jer su prebukirane, ili nemaju tehničkih uslova. Niko nije rekao da neće, svi su rekli da – ne mogu. To je problem. Počevši od kompanije „Ringijer“, njihov odgovor je bio da nemaju kapacitet, to razumem. Štamparija „Borba“, zatim  Politika to ne može da štampa, a štamparija „Color press“ iz Novog Sada nema treću smenu. I jedna jedina svetla tačka je štamparija „Mađar So-a“, koji su stvarno veliki profesionalci, izašli su u susret i rekli su nam da bi oni štampali“, objasnio je Simonović.

    Međutim, ni tamo neće moći da se štampaju, „jer mogu samo da štampaju pola crno belo, a pola kolor“, precizirao je Simonović.

    Podsetimo, kompanija United Media je saopštila da pokreće novi dnevni list „Nova“ sa odgovornim uređivačkim konceptom i tačnim i proverenim vestima. Kako je navedeno, „Nova“ novine biće alternativa postojećoj medijskoj slici u štampanim medijima, jer će javnosti ponuditi istinite informacije uz kredibilne i relevantne sagovornike.

    Izlaziće šest puta nedeljno, od ponedeljka do petka na 24 strane, dok će subotom izlaziti vikend dvobroj na 32 strane.

    Novine „Nova“ moći će da se kupe na svim kioscima širom zemlje i biće dostupne i onima koji, iz različitih razloga, nisu u prilici da čitaju vesti na portalu nova.rs ili ih gledaju na televiziji Nova S.

     

    Direktor i glavni i odgovorni urednik portala Nova.rs Veselin Simonović izjavio je u emisiji „Persona non grata“ da dnevni list „Nova“ nijedna štamparija neće da štampa

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija