• Telekomu privremena mera za pirateriju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Privredni sud u Beču svojim rešenjem je naložio Telekomovoj kompaniji Go4YU i MTEL Austria da odmah prestanu neovlašćeno da emituju emisije Grand Produkcije: „Zvezde Granda“, „Nikad nije kasno“, „Zvezde Granda Specijal“ i „Praktična žena“, objavila je Nova.rs.

    Naime, GO4YU je putem svoje IPTV platforme vršio globalno re-emitovanje Grandovih emisija bez prethodno pribavljenje saglasnosti i bez plaćanja bilo kakve naknade.

    Tokom 2019 godine, Grand se u više navrata obraćala kompaniji GO4YU sa zahtevom da prestane sa neovlašćenom reemisijom i povredom prava, na šta se GO4YU oglušio.

    Imajući u vidu izuzetno veliku štetu koju je zbog toga trpela, Grand Produkcija je bila prinuđena da svoja prava zaštiti sudskim putem, te je početkom 2020. godine pokrenula postupak pred nadležnim sudom u Beču, imajući u vidu da se najveći broj korisnika GO4YU nalazi upravo u Austriji.

     

    Privredni sud u Beču svojim rešenjem je naložio Telekomovoj kompaniji Go4YU i MTEL Austria da odmah prestanu neovlašćeno da emituju emisije Grand Produkcije: Zvezde Granda, Nikad nije kasno, Zvezde Granda Specijal i Praktična žena.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Poskupeli i benzin i dizel

    U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 203 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 190 dinara po litru, navodi […]