• Uhapšen bivši pevač Smaka, navodno pretio Vučiću

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Nekadašnji pevač grupe „Smak“ Dejan Najdanović Najda bio je uhapšen, a razlog tome su navodno pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Prema pisanju Novosti, on je putem Fejsbuka uputio pretnje predsedniku Srbije i po nalogu tužilaštva bilo mu je određeno zadržavanje do 48 časova, a posle saslušanja kod sudije pušten je da se brani sa slobode.
     
    On je, kako navodi list, preko svog naloga, osim uvreda i psovki, uputio otvorene pretnje šefu države.
     
    Najdanović je potvrdio hapšenje za Južne vesti.
     
    „Ako bude nešto bitno ja ću se oglasiti, ali jeste istina“, rekao je kratko ovaj pevač na pitanje da li je uhapšen.
     
    Navodne pretnje nisu više vidljive na njegovom profilu na Fejsbuku, a kako njegovi pratioci potvrđuju neke od objava su obrisane.
     
    Južne vesti podsećaju da je tokom kampanje za gradske izbore u Beogradu 2011. godine, na mitingu SNS, kada je kandidat za gradonačelnika bio upravo Vučić, među izvođačima koji su tada nastupili bio i Najda.
     
    Devet godina kasnije, poznati niški pevač bio je na julskim protestima protiv vlasti SNS-a.

    Nekadašnji pevač grupe „Smak“ Dejan Najdanović Najda bio je uhapšen, a razlog tome su navodno pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Prema pisanju Novosti, on je putem Fejsbuka uputio pretnje predsedniku Srbije i po nalogu tužilaštva bilo mu je određeno zadržavanje do 48 časova, a posle saslušanja kod sudije pušten je da se brani sa slobode.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija