• Uhapšeni administratori portala serije.rs, policija preuzela sajt

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dve osobe zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu preko portala serije.rs nezakonito omogućili onlajn gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija. Time su nosiocima autorskih prava naneli ogromnu finansijsku štetu.

    Odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala preuzelo je administratorsku kontrolu nad internet portalom serije.rs i na taj način prekinulo nelegalno emitovanje i onlajn gledanje domaćih i stranih televizijskih serija.
     
    Policija je prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje koriste administratori pregledala računare koje su koristili za održavanje portala i privremeno ih oduzela. 
     
     

    Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dve osobe zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu preko portala serije.rs nezakonito omogućili onlajn gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]