• Umeren saobraćaj, kamioni čekaju na izlazu do 240 minuta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, nema vanrednih zastoja i prekida i na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja vozila.

    U popodnevnim i večernjim časovima vozači mogu očekivati osveženje ponegde sa kratkotrajnom kišom i pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je AMS S.

    Radovi na više deonica, kamioni na Batrovcima 240 minuta

    JP Putevi Srbije saopštili su da će se na auto-putu E-75, Vrčin – Mali Požarevac, do 28. avgusta izvoditi radovi na sanaciji kolovoza.

    U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

    Na deonici auto-puta E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot – radova na izgradnji nadvožnjaka, do 31. avgusta. Za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake između službenih prolaza. Saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama, u oba smera, na auto-putu i u tunelskim cevima.
    Rucka – Duboko (Obrenovački put), danas od 09 do 17 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju asfaltnih zastora, sa naizmeničnim propuštanjem vozila.

    Valjevski put, deonica Lončanik – Obrenovac, do 24. avgusta radovi u okviru redovnog održavanja. U zoni radova, naizmenično propuštanje vozila, uz odgovarajuću vertikalnu i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.
    Petlja Markovac – Svilajnac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače. Alternativni putni pravac za TMV iz pravca Niša i iz pravca Beograda je preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare. Planirani rok završetka radova 7. avgust.

    Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

    Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45: na Horgošu, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Kelebiji 60 minuta, Bačkoj Palanci 120 minuta,a na Batrovcima, na izlazu, 240 minuta.

    Saobraćaj je jutros umerenog intenziteta, nema vanrednih zastoja i prekida i na naplatnim rampama se prolazi bez zadržavanja vozila.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija