• Uručen ključ stana dobitnicima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Porodici Glišović, Smilji i Goranu, iz Zemuna uručeni su danas ključevi dvoiposobnog stana u Zemunskim kapijama, koji su osvojili u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

    Ključeve stana im je uručio ministar finansija Siniša Mali koji je porodici Glišović čestitao i poželeo da u tom stanu dožive najlepše trenutke, a građane Srbije pozvao da nastave da učestvuju u nagradnoj igri, jer je za dodelu ostalo još 12 stanova.

    Goran Glišović ispričao je novinarima da su osećanja povodom dobijanja stana pomešana – od neverice preko ushićenja, odušljevljenja, prevelike radosti i velike količine sreće.

    „Čin sreće je individualna stvar, dobijanje stana to svakako jeste, ali, ipak, moja lična sreća su moja supruga Smilja, sin Vladimir i ćerka Marija“, rekao je Glišović.

    Zahvalio je svim organizatorima nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ i što su na takav način motivisali ljude da učestvuju, zajedno sa državom, u borbi potiv sive ekonomije.

    Takođe, Glišović je zahvalio i glumici Vanji Nenadić što je izvukla baš njihovu kovertu.

    Smilja Glišović kazala je da su stan dobili na upornost njenog supruga Gorana, i na veliku sreću.

    „U krugu porodice ćemo se dogovoriti ko će živeti u tom stanu, da li će sin ili ćerka, jer nas ne pominju u tim kombinacijama i voleli bismo da se taj stan napuni decom“, rekla je Smilja Glišović.

    Ističe i da je stan koji su dobili nedaleko od njihovog doma, te će, kaže, decu moći često da viđaju.

    „Igrajte nagradne igre, jer su čuda ipak moguća“, poručila je Smilja.

    Ministar Mali je čestitao porodici Glišović na dvoiposobnom stanu od 68 kvadrata i poželeo im puno uspeha, unučadi i lepih trenutaka u novom stanu.

    „Ovo je inače četvrti stan u ovom krugu nagradne igre, ima još 12 stanova i pozivam građane Srbije da uzmu što više učesca i da šalju što više koverata sa fiskalnim računima“, rekao je Mali.

    Kaže da je porodica Glišović poslala tek desetak koverata i dodao da su zaista imali sreće jer ih je u bazenu bilo oko četiri miliona.

    „Prošle nagradne igre imali smo 11,5 miliona koverata, to znači da smo još uvek daleko od onog maksimuma, zato pozivam građane da šalju koverte“, naveo je Mali.

    Dodao je da je Vlada Srbije veoma ozbiljna kada je borba protiv sive ekonomije u pitanju i dodao da će sa novim Akcionim planom izaći u septembru.

    Mali je naveo i da proces fiskalizacije i elektronske fakture, koje se uvode, takođe, u borbi protiv sive ekonomije, idu svojim tokom.

    „Dakle sve one aktivnosti koje smo započeli kako bi suzbijali što više sivu ekonomiju su u toku“, naglasio je Mali.

    Poručio je da građani svaki put kada ne uzmu fiskalni račun taj novac ode u džepove nekog pojedinca, a ne u budžet iz kojeg se finansiraju autoputevi, škole, bolnice, nabavka vakcina, opremanje bolnica, povećanje plata i penzija.

    Porodici Glišović, Smilji i Goranu, iz Zemuna uručeni su danas ključevi dvoiposobnog stana u Zemunskim kapijama, koji su osvojili u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija